Fokkerij Klaverhof

mei 18 2015

Happy Breeders!

Published by under Nieuws

We zijn trots op de Klaverhofkinderen!

2 weken geleden startte het zomerseizoen binnen de Landelijke rijvereniging. Hannelore en Rubin Krack (Royal Diamond x Krack C) hebben hun start weer niet gemist. Ze stonden op het hoogste schavotje, proficiat Hannelore met je eerste plaats!

Dezelfde dag was er in Tielt de SBB competition, wedstrijd voor jonge dressuurpaarden. Ook hier was het hoogste schavotje voor het Klaverhof! Nick Van Laer en de 6j Just a little bit Krack (Tango x Krack C) wonnen deze open reeks!

Gisteren ging dezelfde SBB Competition door in Lommel.

Heel blij met de uitslag! Nick Van Laer en Just a little bit Krack wonnen ook hier de open reeks 6j dressuurpaarden!

Dikke proficiat aan Nick en de eigenaars van deze fantastische merrie, NV Aegroschot!

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply