Fokkerij Klaverhof

nov 14 2014

Winst voor het Klaverhof!

Published by under Nieuws

Corsendonk Dressage Cup
Afgelopen weekend vond in de Dena Stables te Turnhout de Corsendonk Dressage Cup (aanlegtest voor dressuurpaarden) plaats. Bij de 2-jarigen was de winst voor Juwel Krack vh Klaverhof (Jazz x Royal Krack (Royal Diamond x Krack C). Onze Ramienta Krack (Blue Hors Rockefeller x Hotly Krack (Hotline x Krack C) eindigde op een gedeelde 4de plaats. Zij is nog heel jeugdig. We zijn heel blij met de jeugd op het Klaverhof.

One response so far

One Response to “Winst voor het Klaverhof!”

  1. project igi 3on 12 nov 2020 at %H:%M

    I do not know the things I would have sorted out in the absence of the entire suggestions shown by you concerning my problem.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply