Fokkerij Klaverhof

feb 26 2014

Eerste Krack nakomeling geboren dit jaar!

Published by under Nieuws

Niet bij ons, wel bij onze goede vrienden Bart en Katrien Van de Eynde. Aroma Krack (v. Ampére) x Romantic Krack (v. Don Romantic) x Roma Krack (v. Glockx Romanov) x Krack C. Een d. bruin heel mooi opgericht en elegant merrieveulen. Bart en Katrien kochten Romantic Krack als embryo veulen bij ons, hun hoop op een merrieveulen kwam uit. Ze willen haar inzetten in de sport en/of fokkerij. Romantic Krack legde een schitterende leistungsprüfung af in Old. met o.a. een 9 voor stap. Ze werd als 3j. Provinciaal en jeugdkampioen in Geel. Later op het seizoen werd ze op de Nationale merriekeuring mooi 2de! Ze nam ook deel aan de Corsendonck Dressagecup, aanlegtest voor jonge dressuurpaarden. Ook daar mocht Romantic Krack aantreden op de derde plaats. Een mooi succesverhaal al voor de nog jonge Romantic Krack die nu trotse moeder geworden is van een prachtig veulen. Wij wensen Katrien en Bart heel veel geluk en hopen dat dit succes in de zelfde trend kan verdergezet worden. Wij zijn blij dat zij het achtervoegsel KRACK toegevoegd hebben aan hun naamkeuze zo maken we er samen een mooie stam van.

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply