Fokkerij Klaverhof

apr 08 2013

Diamond Krack v/h Klaverhof is geboren!

Published by under Nieuws

8 april 2013 018 (Medium)Mooi opgericht vos merrieveulen uit onze Staatspremie, 1f briljantringmerrie Roma Krack. V. is Diamond Hit succesvol GP paard onder Emma Hindle. Trotse moeder Roma Krack eindigde in Old. bij de leistungsprüfung op een mooie 7de plaats (+/- 250 deelnemers). Tijdens de Elitestutenshow in Rastede mocht ze plaatsnemen op plaats 6! Bij BWP werd ze Nationaal kampioen als 4 en 5jarige. Ze nam ook deel aan Corsendonck Dressagecup (aanlegtest voor jonge dressuurpaarden) ook daar ging ze met de titel aan de haal met een nooit eerder gehaalde score van 85%! Nu maar hopen dat Diamond Krack ook in haar voetsporen kan treden. Roma Krack haar eerste dochter Romantic Krack heeft haar alvast aangemeld voor de Leistungsprüfung in Old. Het wordt weer best een spannend jaar voor ons als fokker en voor Bart en Katrien als eigenaars.

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply