Fokkerij Klaverhof

jun 24 2012

Fokkerij Klaverhof nodigt uit…

Published by under Nieuws

Op zaterdag 14 juli nodigen wij iedereen van harte uit op onze veulenvisite i.s.m. DFVF (zie ook www.dfvf.be). We presenteren jullie zowel fokmerries met hun veulens, als jonge paarden aan de hand. Er worden eveneens enkele paarden onder het zadel voorgesteld. Aansluitend op de veulenvisite organiseren we eenĀ  BBQ. Zowel voor de veulenvisite als voor de BBQ is vooraf inschrijven noodzakelijk. Als je graag blijft voor de BBQ vragen we je 15 euro/pp over te schrijven op rek. nr. BE77 7310 0876 5842 met vermelding van je naam. Ook wanneer je enkel een bezoekje brengt, graag aanmelden. We verwelkomen jullie met een drankje en hopen dat er een fijne en gezellige avond volgt voor fokkers en spring – dressuurmensen.

Waar: GROENHEUVELSTRAAT 1A 2230 HERSELT

Wanneer: 14 JULI 2012 OM 16 UUR

Tel.: PETER 0495 49 25 46 E-mail: info@fokkerijklaverhof.be

TOT DAN,

Nicole en Peter

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply