Fokkerij Klaverhof

mei 15 2012

Romanov’s Hit (Blue Hors Romanov x Sandro Hit x Contineu) gearriveerd!

Published by under Nieuws

Heel bloedgemaakt hoogbenig vos hengstje! We zijn echt heel blij met hem. Hij komt uit de rechtstreekse stam van Don Schufro nl. moeder Fiesta Mexicana’s grootmoeder is de volle zus van Don Schufro! Romanov’s Hit volle zus Fiesta Romina geboren in 2010 werd als veulen aangekocht door Blue Hors in Denemarken. Fiesta zelf gaf ook al een gekeurde hengst in Old., Davidof’s Hit, hij staat ter dekking bij Hassler dressage in USA. Een andere dochter van Fiesta nl Fiesta’s Filly (Fidertanz) ° 2009 was veulenkampioen in Moorsele en is nu volop in voorbereiding voor haar leistungsprufung in Oldenburg. Weer even heel spannend voor de resultaten.

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply