Fokkerij Klaverhof

dec 10 2011

Een topdag voor het Klaverhof op de Nationale merriekeuring!

Published by under Nieuws

A little bit more (v. Krack C) haar vrouwelijke nakomelingen die geselecteerd werden voor de Nationale Merriekeuring op Agribex (Heizel) hebben allen geschitterd in de ring. De 2 jarige Just a little bit Krack (v. Tango) in bezit van NV Aegroschot in Scherpenheuvel werd Nationaal kampioen 2 jarige merries. Onze Hotly Krack (v. Hotline) behaalde een schitterend 2de plaats bij de 4 jarigen. Als laatste verscheen Roma Krack (v. Blue Hors Romanov) in de reeks 5 en 6 jarige merries, zij kreeg haar verdiende 1ste plaats en is dus
Nationaal kampioen in haar reeks. Als kers op de taart werd ze dan ook dagkampioen van de dressuurmerries 2011! Super dagje vandaag.
Proficiat aan Katty en Peter, hartelijk dank voor jullie hulp en bijzonder dank voor bijzondere mensen als Bart en Katrien zonder jullie hulp kregen we deze klus niet geklaard! Bedankt!

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply