Fokkerij Klaverhof

jul 24 2011

A little bit more v/h Klaverhof met haar gevolg succesvol in Geel!

Published by under Nieuws

Een heel vermoeiende dag maar heel succesvol zo eindigde de Provinciale merriekeuring op 23 juli.

Als eerste kwam Royal Krack i/d ring bij de 7 jarige en oudere merries, 1ste plaats was het resultaat, daarna volgde de ring met  6 – en 5 jarigen, Roma Krack hoorde hierin thuis resultaat was een 1ste plaats. Vervolgens was het de beurt aan de 4 jarigen, daar kwam Hotly Krack in de ring en verraste ons met een 2de plaats. Bij de allerjongsten de veulens dus verscheen Le Secret Krack, ook hij behaalde een 2de plaats ondanks zijn fantastisch bewegingsmechanisme en uitzonderlijke stap! Als laatste kwam de merrie met nakomelingen, A little bit more met haar gevolg dus, heel mooi was het om te zien wat een fantastische nakomelingen zij ons al gaf, wat een geweldige fokmerrie! Op naar de Nationale Merriekeuring in december op de Heizel.

Supertevreden, moe en voldaan keerden we naar huis!

 

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply