Fokkerij Klaverhof

okt 31 2010

Roma Krack Nationaal kampioen dressuur BWP

Published by under Nieuws

Roma Krack werd vandaag Nationaal Kampioen bij de 4j dressuurpaarden. Nadien kwamen de beste reekswinnaars in de ring. Van de beste 4-5-6jarigen kreeg zij het Algemeen Nationaal kampioenenlint om de hals!
Net daarvoor werd Just a little bit Krack nationaal kampioen bij de jaarlingmerrie’s! Ook zij moest daarna opnieuw in de ring om de beste jeugdkampioen te kiezen. Dat was geen makkelijke opdracht, opboksen tegen een 2 en 3 jarige merrie die toch al veel meer ontwikkeld zijn. Daarom een dikke proficiat Peter en Katty met jullie puike prestatie! Eerder kwam ook Havana de l’Escaut bij de 3 jarige springmerrie’s in de ring. Ook zij eindigde op een mooie 5de plaats, proficiat aan Yves en zijn vrouw!

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply