Fokkerij Klaverhof

jul 15 2010

Blue Hors koopt 2 veulens van het Klaverhof

Published by under Nieuws

Esben Möller, manager van Blue Hors (Denemarken) koopt 2 geprimeerde veulens v/h Klaverhof. Het merrieveulen Fiesta Romina heel mooi typetje met extra bewegingen. Haar moeder gaf reeds de hengst Davidof’s Hit in Oldenburg gekeurd en ter dekking bij Hassler Dressage in Amerika waar hij zeer succesvol is onder het zadel.
Hij kocht ook ons laatst geboren, amper 3 weken oude Romanov’s Krack! Hij heeft zijn naam echt niet gestolen lijkt sprekend op zijn vader! Heel mooi front, hoogbenig en super bewegen en een karakter uit de duizend!
Hij is de volle broer van St.Pr.St. Roma Krack die vorig jaar zeer succesvol was in Rastede en haar eerste veulen Romantic Krack al geselecteerd werd voor de Eliteveiling in Oldenburg. Uit dezelfde moeder A little bit more v/h Klaverhof komt ook St.Pr.St. Royal Krack, Hotly Krack, Rubin Krack en de jaarling Just a little bit Krack (finalist i/h Antwerps veulenkampioenschap).

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply