Fokkerij Klaverhof

jun 02 2010

Weer schitterend nieuws ontvangen

Published by under Nieuws

Gisteren ontvingen we schitterend nieuws over het oudste fokprodukt van onze fokkerij in de sport! Meteen raak, San Grio v/h Klaverhof, voor de Winter Mixed Sales genaamd Sonderburger, kreeg bij zijn nieuwe eigenaar voor de derde keer een nieuwe naam. Ze noemen hem Special Dance, het is ons eerste fokprodukt uit de vorig jaar overleden Angira, hij is nu 5 jaar. Special Dance liep vier Prüfungen en was telkens vooraan geplaatst. Hij is gekwalificeerd voor het Bundeschampionaat met een 8.0 als resultaat, 8.5 draf, 8.0 stap en 8.5 voor galop. Heerlijk zo’n nieuws! Dus op naar Warendorf begin september!
We wensen Special Dance en zijn amazone van harte alle succes!

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply