Fokkerij Klaverhof

jul 24 2009

Roma Krack 1f Briljantringstute!

Published by under Nieuws

23 juli 2009: Een dag om niet te vergeten. Met een hele ploeg meelevende supporters zakten we af naar Rastede. In de gitsende regen keken en vergeleken we de merrie’s die de jury’s passeerden. Heel veel kwaliteit zagen we in de Elitestutenschau. De spanning steeg bij iedereen, vooral in ring 3. Een ring met 4 merrie’s van dezelfde vader: Blue Hors Romanov, stuk voor stuk kwaliteit! De nr.s 52 en 53 komen uit dezelfde stam als onze Fiesta Mexicana daarmee wisten we al dat het hoge kwaliteit was. Dan kwam Roma Krack!
Ze liep fantastisch door de driehoeksbaan en zette haar beste beentje voor. Het wachten duurde lang op het verdikt van de jury van wie de 20 briljantringstuten waren en ja… nr 54 was erbij.
De spanning steeg ongelooflijk en om 18.45 was het zover. De slotring kwam in de baan, na veel plaatsen en herplaatsen van de 20 merrie’s wisten we eindelijk het verdikt. Roma Krack behaalde een 6de plaats (1f briljantringsute). De ontlading was groot bij alle supporters! Super belevenis! Heel veel dank aan iedereen die er was om met ons mee te leven.

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply