Fokkerij Klaverhof

apr 19 2009

1ste wedstrijd jonge paarden succesvol voor San Grio v/h Klaverhof en Cindy Vermeulen!

Published by under Nieuws

19 April 2009, een dag van schitterend weer en veel jonge paarden in Broechem.
Meer dan 1000 jonge paarden met hun ruiter of amazone waagden hun kans om een plek te veroveren tussen de prijzen. Zo ook Cindy Vermeulen met de 4 jarige San Grio v/h Klaverhof (Sandro Hit x Grundstein II) en….. met resultaat! Ze werden i/d voormiddag 4de, nochtans San Grio maakte onze zeer jonge amazone het zeker niet makkelijk, hij had heel veel bang van de andere paarden en de grote massa rondom hem! Eenmaal in de ring hield ze hem toch voldoende bij de les. In de namiddag ging het al wat beter en het resultaat bewees het, ze werden samen 3de wat resulteerde in een einduitslag van een exequo 2de plaats! Supercontent was iedereen!
Proficiat Cindy!

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply