Fokkerij Klaverhof

sep 20 2014

BWP lanceert een mooi initiatief!

Published by under Nieuws

Met het oog op de hengstenkeuring 2015 lanceert BWP een mooi initiatief voor de dressuurhengsten.

Zij richten op 20 september een informatiedag in voor 2 – en 3 jarige hengsten. Het doel is de kwaliteit terug te zien die zij als veulen zagen op het Eliteveulenkampioenschap. En zo de eigenaars aan te sporen indien de kwaliteit aanwezig is hun hengst voor te stellen voor de BWP hengstenkeuring. Het is een vrijblijvende infodag waar de hengsten beoordeeld worden op de harde bodem – zachte bodem en in vrijheid. De jury’s gaan de hengsten lineair scoren op model, beenwerk, stap, draf en galop en geven nadien persoonlijk komentaar aan de eigenaar. Lijkt ons zeer boeiend en leerzaam hoe zij de kandidaat hengsten zien voor de toekomst.

Ook in het buitenland ingeschreven hengsten waren welkom waarvoor dank voor de openheid.

Onze 2j Juwel Krack v/h Klaverhof (Jazz x Royal Diamond x Krack C) is één van de deelnemers.

Benieuwd naar de beoordeling v/d jury!

 

 

 

 

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply