Fokkerij Klaverhof

jul 05 2014

Alle veulens gezond en wel geboren!

Published by under Nieuws

We zijn pas gelukkig als alles gezond en zonder al te veel problemen geboren is.

Voor dit jaar zijn we zo ver!

1) St.Pr.El.St. Royal Krack gaf ons een prachtig goed bewegend bruin Ampére hengstveulen, Amacho Krack, prämienfohlen in Old.

2) St.Pr.St. Surprise Krack eveneens een heel mooi vos merrieveulen van Blue Hors Veneziano, Venize Krack geprimeerd in Old. en tevens al meteen Siegerfohlen van de Nachzuchtbewertung van de hengst Blue Hors Veneziano bij L. Kathmann. Ze is gezegend met een super stap en een zeer los door het lichaam swingende drafbeweging en een zeer sterke achterhand.

3) El.St. Fiesta Mexicana haar zwart merrieveulen is echt een plaatje. Ook zij werd geprimeerd in Old. en was Reserve siegerfohlen in de Nachzuchtberwertung van de hengst Blue Hors Veneziano. Ze heeft volgens de jury echt een buitengewone draf! Fiesta Venezia is haar naam.

4) El.St. A little bit more haar Scalpore Krack is echt een plaatje. Zo mooi opgericht en de beweging van zijn vader Sezuan! Een bruin hengstenveulen waar we heel blij mee zijn!

5) St.Pr.St. Roma Krack haar d. bruin hengstenveulen is een echte eyecatcher. Super draf, zo elastisch bewegen met zoveel houding. Zackino Krack is een dressuurveulen zoals we ze graag zien.

 

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply