Fokkerij Klaverhof

jul 16 2014

1ste dressuurveulenveiling in Belgie!

Published by under Nieuws

Op zaterdag 2 augustus tijdens het Flanders Dressage Event in Stal Hulsterlo worden de toppers van morgen geveild.Ook onze Amacho Krack v/h Klaverhof (Ampére x Royal Diamond X krack c) komt er onder de hamer. Amacho komt uit onze topmerrie St.Pr./El.St. Royal Krack. Haar eerste nakomeling Sir Krack (v.Sir Donnerhall) werd gekeurd en geprimeerd in Old. In juni behaalde hij samen met zijn eig./amazone Victoria Michalke een ticket v/h Bundeschampionaat 6 jarige in Warendorf. Haar 2de nakomeling Surprise Krack (v.Sir Donnerhall) behaalde Staatspremie in Old. en behoorde tot de 50 beste merries in Rastede. Ze werd als 3- en 4 jarige Provinciaal, Nationaal en dagkampioen BWP. Ze won de Corsendonck dressagecup met 82,5%. Surprise haar 1ste veulen werd onlangs tot kampioen verkozen op de afstammelingen keuring van Blue Hors Veneziano in Holtrup. Royal Krack haar 3de veulen Secret Krack (v.Sir Donnerhall) werd zoals zijn broer Sir Krack geselecteerd voor de Elite Fohlenauction in Old. Hij is eveneens in bezit van Victoria Michalke (D).De 2j. Juwel Krack (v.Jazz) ziet er veelbelovend uit en vertoeft nog bij ons in de stallen. Sir Royal (v.Sir Donnerhall) geveild over de A.O.S. Auction bij P.Schockemöhle en werd aangekocht door QC Stables in St. Niklaas. Wij wensen de organisatoren van de FDE-INTERNATIONAL-AUCTION heel veel succes!

Bekijk onze Amacho Krack op www.fde-international-auction.com

 

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply