Fokkerij Klaverhof

dec 07 2013

Stal Klaverhof voor de 4de keer op rij naar Mechelen!

Published by under Nieuws

Naar jaarlijkse gewoonte is er in november de “Corsendonck dressagecup” Een aanlegtest voor 3 en 4j dressuurpaarden georganiseerd door BWP Oud Turnhout. Deze gedreven mensen weten van aanpakken. Ze spraken Internationale juryleden aan om de jonge paarden zeer professioneel te beoordelen. Nieuw dit jaar was dat het opengesteld werd voor alle stamboeken met als gevolg een pak meer deelnemers wat goed is voor een betere kwaliteit. De beste 3 van elke jaargang mogen een demo geven in Mechelen tijdens de pauze v/d Grand Prix. Spannend dus voor ons, we behaalden reeds eerder samen met Nick Van Laer de overwinning in 2010 met Roma Krack , 2011 met Hotly Krack, Just a little bit krack behaalde een 2de plaats vorig jaar. Ook dit jaar voor de 3de keer stond Stal Klaverhof op het hoogste schavotje met Surprise Krack (Sir Donnerhall x Royal Diamond) samen met Nick Van Laer. Ze kreeg van Marjan Dorresteyn (NL), Peter Engel (D) en Eddy Schuurmans (BWP) een 8,5 voor draf, 8,5 voor galop, 8 voor stap, houding en balans 8,5, type een 8 en rijdbaarheid 8 wat goed was voor de overwinning met 82,5%. En het mooiste was, we stonden daar niet alleen in de top 3! Bart Van den Eynde met Romantic Krack v/h Klaverhof (Don Romantic x Glockx Romanov) schitterde op de 3de plaats. Geen enkel paard die dag kreeg een 8,5 voor stap alleen zij. Bij de 4j eindigde Just a little bit krack v/h Klaverhof op een mooie 4de plaats. Wat waren wij trots! Wij, Nick en Bart en alle andere supporters gaan met trots Stal Klaverhof verdedigen tijdens Jumping Mechelen. Heel uniek, 4x deelgenomen, 3x een overwinning en 1x een 2de plaats!   Wij willen Nick en Lilly nog eens extra bedanken voor hun top inzet en professionaliteit!! Bedankt zonder een goed team lukt dat niet!!

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply