Fokkerij Klaverhof

okt 27 2013

Een absoluut topweekend voor Stal Klaverhof!

Published by under Nieuws

Zaterdag was het de jaarlijkse Nationale merrieprijskamp van BWP. Een evenement waar we steeds naar uitkijken. Ook dit jaar met een schitterend resultaat. Bij de 6j was Hotly Krack v. Hotline x Krack C de Nationale kampioen. Zij is in bezit van Niel Vangelder. In de reeks 3j merries waren 2 Klaverhof nakomelingen van de partij. Nationaal kampioen en jeugdkampioen deze titel kreeg onze Surprise Krack v. Sir Donnerhall x Royal Diamond. Zij heeft volgens de jury een heel mooi model, mooie bovenlijn, een heel goede drafbeweging en stap met heel veel souplesse. Vice kampioen werd Romantic Krack v. Don Romantic x Glockx Romanov. Ook zij heeft een uitmuntend bewegingsmechanisme. Deze fantastische dame is in bezit van Bart en Katrien Van den Eynde.
Tegelijkertijd was er in Gesves het Belgisch kampioenschap voor jonge dressuurpaarden aan de gang. Ook daar was een Klaverhof nakomeling van de partij .
De 4j Just a little bit krack v/h Klaverhof v. Tango x Krack C met Nick van Laer in het zadel maakten hun debuut tss de witte hekjes. En wat een succes… op zaterdag reden ze een geweldige proef met een ticket voor de finale op zak. Ze werden 8ste op 39 deelnemers. Zondag deed het duo er nog een schepje bovenop met als resultaat een
6de plaats. Zonder enige ervaring in de dressuurring is dit een schitterend resultaat voor Just a little bit krack. Dikke proficiat aan de eigenaars voor deze super resultaten.

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply