Fokkerij Klaverhof

jul 14 2013

Puur genieten gisteren!

Published by under Nieuws

Gisteren reden we richting Hilton Stables in Geel (een prachtig domein trouwens) voor de BWP merriekeuring. De 3 jarige Romantic Krack v/h Klaverhof (Don Romantic x Glocks Romanov) bij ons geboren en in eigendom van Katrien en Bart Van den Eynde bezorgde ons een wondermooie dag. Ze liep met zoveel souplesse door de ring in al haar bewegingen, een uitmuntende stap, een heel goede draf en galop met een zeer gedragen achterbeen, de jury was vol lof over haar manier van bewegen. Ze plaatste haar met grote afstand op de eerste plaats. Ook de titel jeugdkampioen kwam achter haar naam te staan. Ze kreeg het E- label en een uitnodiging om haar mannetje te staan op het Nationaal kampioenschap. Dikke dikke proficiat aan de eigenaars en nog heel veel succes met haar, we komen jullie zeker aanmoedigen op het Nationaal! Ook de 6 jarige merrie Hotly Krack v/h Klaverhof  (Hotline x Krack C) ging met de kampioenentitel aan de haal, zij nam deel aan de merriekeuring van het gewest Tienen. Zij behaalde eveneens het E-label en een uitnodiging voor het Nationaal kampioenschap. Ook hier dikke proficiat aan de Fam. Vangelder en heel veel succes! Wij komen ook voor jullie supporteren op Nationaal!!

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply