Fokkerij Klaverhof

nov 25 2010

Sir Krack v/h Klaverhof gekeurd voor Oldenburg

Published by under Nieuws

Wat een fantastisch weekend in Oldenburg hebben we achter de rug. Zeven hengsten, met dezelfde vader Sir Donnerhall, in het lot van de 41 overgebleven hengsten (bij de start waren er zo’n 300 ingeschreven). Best spannend dus want alleen de beste worden gekeurd. Het begon donderdag waar hij zich buiten op de harde bodem moest tonen voor de jury, daarna volgde binnen het longewerk. Daar hoorden wij al van velen zeggen dat Sir Krack één van de betere was, dankzij zijn geweldige instelling en fantastisch achterbeengebruik. Vrijdag startte de dag met het vrijspringen. Dat het geen springwonder is kon ook iedereen zien maar hij deed zijn best. Daar hebben we hem ook niet voor gefokt, maar ze mogen ze wel een balkje kunnen springen en dat kon hij ook. Ook het vrij bewegen werd vrijdag beoordeeld. Met zijn correcte 3 basisgangen, zijn uniek achterbeengebruik en nuchtere, zeer rustige uitstraling kon hij de jury bekoren. Gekeurd was het oordeel. Tegen de avond kwam men zeggen dat hij in het lot van de 8 besten zat. Premiënring dus. Niet te geloven, wie had dat durven dromen! Hij eindigde als 1G Premiënhengst voor Oldenburg! Wat een geweldige ervaring!
Nogmaals hartelijk dank aan alle, alle Belgische supporters (en die waren echt met veel) voor het medeleven en het enthousiasme! Dit deed deugd! Bedankt!

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply