Fokkerij Klaverhof

sep 05 2010

Special Dance (San Grio v/h Klaverhof) in Warendorf (Bundeschampionaat)

Published by under Nieuws

Special Dance, nog heel onervaren vergeleken met het grote dressuurgeweld als Lissaro v/d Helle, Schumacher en vele andere gekeurde hengsten. Op de eerste dag was de spanning groot , doch als commentaar kwam er steeds .. een paard met heel veel potentieel. In de kleine finale op dag 2 was hij al meer ontspannen en was zijn amazone supercontent. Voor zijn draf kreeg hij 7.5, een 8 voor stap en ook een 7.5 voor de galop. Ze heeft hem maar onder het zadel van januari dit jaar en de proef is wel best moeilijk voor een paard dat nog heel veel routine mist. Dat was ook het oordeel van de jury. Hij eindigde op een ex. 18de plaats v/d 53 deelnemers. Niet slecht vinden wij als enig in Belgie gefokt paard tussen de groten van Duitsland!

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply