Fokkerij Klaverhof

mrt 25 2009

Zeer zwarte dag gisteren

Published by under Nieuws

Dan spreek ik niet alleen over het weer maar over één van onze beste merrie’s St. Pr./El. Angira, zij is er niet meer! Ondanks alle inzet van ons en alle vakkundige hulp van onze veearts konden we haar gisteren niet meer redden. Reden: waarschijnlijk één van haar darmen ergens gepletterd. Zij had ontzettend veel pijn.
Verschrikkelijk lijden we hieronder, ze was een echte goede moeder voor haar veulens.
Met alle moed en spoed zijn we dan op zoek gegaan naar een pleegmoeder voor onze Kracker Jack, ook niet zo vanzelfsprekend. Ondertussen hebben we ééntje gevonden en het klikte meteen tussen die twee. Hopelijk brengt ze hem zo goed groot als z’n eigen moeder dat zou doen. Vreugde en verdriet liggen soms heel dicht bij elkaar!

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply